sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Christmas parade

Moikka ystävät!
Tällä hetkellä mun puhelimen countdown to christmas näyttää 9days, 8hours,15mins,10secs. Eli jouluhypetys kasvaa kasvamistaan! Joulukalenterin luukku avataan joka aamu, glögiä kuluu, kanelin tuoksuiset tuoksutikut tekee mun huoneesta jouluparatiisin, jokaisen laitteen taustakuvana on joku jouluun liittyvä kuva, ja spotifyn soitetuin soittolista on täynnä joulumusiikkia.
Tää viikonloppu on ollu tosi kiva! Perjantaina menin Dalyn, sen kaverin ja siskon kanssa meidän koulun orkesterin joulukonsertiin. Daly soittaa siis koulun orkesterissa, joten mentiin sitä sitten sinne katsomaan. Konsertin jälkeen tietysti suunnattiin syömään, kohteena oli steak ´n shake. Sitten illalla kotiin ja netfixin pariin :) Eilen lauantaina sitten oli koko päivä jotain jouluun liittyvää puuhastelua. Aamu aloitettiin keksien ja muiden herkkujen leipomisella, sillä lauantai-iltana luvassa oli sitten jokavuotinen jouluparaati, ja meille oli tulossa paljon tuttavaperheitä kylään ja paraatia katsomaan. Leivottiin sitten hirveä määrä keksejä, tehtiin joulupukkubrownieita ja vaikka mitä. Mäkin sitten pyysin mun vaihtarikaverit Léan ja Prettyn messiin mukaan.






 Sitten illalla meillä olikin piha täynnä lapsia, niiden vanhempia ja koiria. Mun ikäistä porukkaa ei ollut muuta kuin me vaihtarit, joten onneksi kutsuin ne mun seuraksi! Oli hauskaa, ja ruoka oli hyvää. Paraati ei ollut kovin kummoinen, joulupukki, mikki ja minni, sekä angry birdsit oli edustettuina paraatissa, mutta se ei kyllä ollut mitenkään koko sen hössötyksen arvoinen haha xd


Täällä Floridassa ei tunnetusti sada lunta. Noh, sepäs näitä paikallisia harmittaa, joten nää tekee kaikkensa saadakseen lumen korviketta. Meillepä sitten ostetiin lumikone. Tekoluntahan se on, mutta valkoista putua tulee laitteesta, ja lapset sekoo sukkiinsa! Oli se kyllä aika hyvä ostos, jos multa kysytään!



Ei muuta ku morjens,
Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti