torstai 12. joulukuuta 2013

jouluhulluus

Heissansaa!
Mun puhelimen taustakuvana oleva Countdown To Christmas ilmoittaa, että jouluun on 12 päivää. Se on alle kaksi viikkoa! Herranjestas aika juoksee nopeasti! Mun on pitänyt tehdä tää postaus jo aikoja sitten, mutta laiskana en ole saanut aikaiseksi otettua kuvia tarpeeksi... Mutta tässä se nyt on, postaus jenkkien jouluhulluudesta!
Kiitospäivän jälkeen taloista otettiin halloweenkoristeet pois, ja tilalle laitettiin jouluhömppää. Melkein jokaisen talon etupihalle tuli viikon sisällä erilaisia jouluvaloja, joulupukkeja, lumiukkoja, mitä tahansa jouluun liittyvää.


Tää ei oo mitään Suomen joulujuttuihin verrattuna. Siellä Suomessakin on niitä valoja, mutta siihen se oikeestaan sitten jääkin. Täällä on ties mitä puhallettavia juttuja pihalla, on erilaisia sähköllä liikkuvia systeemeitä ja niitä on paljon. Tästä voi tehdä pienen johtopäätöksen, että tää on mulle aikalailla paratiisi!


Meidän katolla on tollainen ihana joulupukkihelikopteri juttu, joka on siis ilmalla täytettävä, parin metrin korkuinen ja toi viipperä pyörii! Täydellistä, etten sanois?













Tollasia joulukoristeita! Tää on mulle oikeesti ku terapiaa, voisin katsella joulukoristeita aamusta iltaan kyllästymättä!!

Joulutonttusi, Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti