keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joulutunnelmissa

Moikka!
Nyt alkaa joulu oleen jo pikkuhiljaa ohi, mutta joulufiilis ei katoa vielä kuukausiin. Täällä oli joulu aika samatyylinen kun siellä kotonakin. Syötiin navan täydeltä ruokaa, vietettiin aikaa perheen kanssa ja vaihdettiin lahjoja. Lahjat toki avattiin vasta joulupäivä - aamuna, mutta muuten aika sama meininki. Mun ennakko-oletuksista huolimatta tää jenkkijoulu ei ollutkaan mitenkään "outo" tai kova paikka mulle. Etukäteen oletin, että mulla on kauhea koti-ikävä ja masentaa, mutta se ei ollut yhtään tollasta! Toki kaipasin mun porukoita, mutta skypen välityksellä pystyttiin kuitenkin joulukuulumiset vaihtaan, joten ei ollut sen enempää ikävä kuin normaalina päivänäkään.
Mun host - isän siskonpoika asuu täällä Tampassa, ja tämän sisko sitten tuli tänne nyt joulua viettämään. Chelsea, tämä siskontyttö, liittyi sitten joulupöytään myös, ja oli tosi kivaa. Kokonaisuudessaan meitä oli 6 henkeä joulupöydän ääressä.
Eli jouluaattona syötiin jouluateria, ja tänään joulupäivänä sitten aamulla herättiin aikaisin avaamaan lahjat. Sain kaikkea mukavaa, kuvia postauksen loppupäässä.















Tollasia joulutunnelmia! Lahjoina sain kauhuleffapaketin, jossa on kai 23 kauhuleffaa, sitten Stephen Kingin uusimman kirjan, uuden hihnan kameraan, kameralaukun, etanapehmolelun xd , meikkejä, karkkeja, Kalevala kaulakorun sekä fisu linssin kameraan! 

Ei sitten muuta kun ensi joulua odotteleen! Puspus ja heissan! 

4 kommenttia:

  1. Ihana postaus jälleen kerran!:) Haluisin itekkin joskus lähtee vaihtoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha kiitos! ja jos vähänkin kiinnostais lähtee ja olis uskallusta, niin lähde! suosittelen kyllä kovasti!! :)

      Poista
  2. Voi kun siulla on mielenkiintoinen blogi! Ihana toi takka kaikkineen joulusukkineen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! :) joo mä rakastan kaikkee jouluun liittyvää, joten toi on kyl ihan unelmien täyttymys että joka paikassa on joulukoristeita :D

      Poista