tiistai 17. joulukuuta 2013

lumipallosotaa

Heipsan!
Mitenkäs on teidän viikko lähtenyt käyntiin? Täällä tavallinen arki rullaa, mutta viime sunnuntaina oli tosi kiva päivä, joten ajattelin siitä vähän kirjoitella.
Lauantaisen joulupukkiparaatin jälkeen sitten suunnattiin sunnuntaina huvipuistoon, Busch Gardens, jossa on aina vuodenaikaa soveltuvia juttuja. Näin joulun alla teemana siis joulu, joten olihan mun sinne pakko päästä! Oli kyllä kivan näkösiä kaikkia joulujuttuja ja valohommeleita, mutta koko jutun kohokohta oli kyllä lumi. Siis, oikea lumi. Keskellä aurinkoista Floridaa. Siellä oli siis sellainen iso teltta, johon ensinnäkin jonotettiin melkein tunti, täynnä erialisia lumi-aktiviteetteja. Sai heitellä lumipalloja sellaisiin maalitauluihin, oli lapsille sellanen leikkialue lumessa, ja kaiken kukkuraksi pulkkamäki. Se lumi ei ollut kyllä yhtä pehmeää ja hentoa kun siellä Suomessa, se oli lähinnä jäämurskaa, mutta oli se nyt lähellä lunta ainakin!







Tuntu kyllä hassulta, että nää ihmiset maksaa monta kymppiä siitä, että pääsee hetkeksi peuhaamaan lumessa. Ja jonottaa lähes tunnin.... Mulle tollaset jutut on aina arkipäivää, tuntuu hassulta. No, keskellä talvea kyllä suomalaisetkin varmasti maksaisi vähän, jos tehtäisiin joku feikki-kesä jonnekin... ahaha!

Heipsansaa ja kuulemisiin!

Rospe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti