maanantai 25. marraskuuta 2013

Pitkä Disneypostaus.

Heippatirallaa!
Nyt sitten on kotiuduttu takasin sieltä Disneyn huimasta maailmasta. Oli kyllä aivan huikeat 4 päivää! Eli edellisessä postauksessa kerroin mun perjantai-illasta, ja nyt teen sitten lauantaisunnuntaimaanantai-postauksen.
Lauantaina auton nokka osoitti kohti Orlandoa, jossa sitten kyseinen Disney World sijaitsee. Matka kesti pari tuntia. Yövyttiin armeijan sellasessa hotellissa, josta siis kaikki armeijan leivissä olleet sai alennusta. Sinen host-isä on jo eläkkeellä, mutta on ollut armeijassa, joten saatiin kaikki vähän halvemmalla. Lauantaina sitten heitettiin kamat hotellille ja jo puolenpäivän aikaan oltiin valmiita lähteen Disneyn suuntaan. Se meidän hotelli oli siis disneyn alueella, mutta kuitenkin kaukana itse disney puistoista. Siellä on siis neljä teemapuistoa ja kaksi vesipuistoa, kaikki aivan valtavan kokoisia. Meidän hotellilta piti mennä kahdella junalla - noin 5 min molemmat - jotta pääsee mihinkään puistoon. Ehdittiin käymään siis kahdessa teemapuistossa, Magic Kingdomissa ja Epcotissa. Lauantain käytiin jälkimmäisessä. Sitten yöllä kotiin, nopsa suihku, nukkuun, herätys, ja taas uuteen mestaan. Eli sunnuntai meni kokonaan Magic kingdomissa. Tänään maanantaina nukuttiin pitkään, syötiin ihanaa aamupalaa ja käytiin pikashoppailemassa läheisessä outletissa.
Antaa kuvien kertoa enemmän.
Tässä lauantailta kuvia:


Joulumeininki näkyi kyllä joka kulmassa. Molemmissa puistoissa oli hyvin yhdistetty jenkkien olemassaolo: mikkihiiri, jouluintoilu ja roskaruoka... haha...










Sitten sunnuntaihin: 













Sellanen oli Disney. Meen varmaan vielä uudestaan tässä jossain kohtaa, koska mulla on vielä kaksi teemapuistoa kokonaan näkemättä!!
Disney-terveisin, Roosa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti