perjantai 7. maaliskuuta 2014

Largo Central Park

Hejssan!
Tiedän. Lupasin kirjoittaa postausta maanantaina. Tänään on perjantai. Tiedän. Mulla ei ole tähän edes mitään tekosyytä, olin vain lusmu. Mutta pääasia on, että nyt sitä postausta tulee, parempi myöhään kun ei milloinkaan!
Ensinnäkin inhoan niitä postauksia, joissa puhutaan vuonna nakki tapahtuneista jutuista, ja nyt mä ite teen sellasta postausta. No, ei tää nyt niin myöhässä oo, muutaman päivä.
Eniveis, viime sunnuntaina siis mentiin mun perheen ja tuttavaperheen kanssa noin 40 minuutin ajomatkan päässä olevaan puistoon. Puisto oli Largo -nimisessä kaupungissa, ja puiston nimikin oli ovelasti Largo Central Park. Jos et tätä jo entuudestaan tiennyt, niin Amerikan historiassa suurta roolia pitää rautatiet ja tietysti ne junat. Rautateiden rakentaminen on merkittävä osa tätä jenkkilän historiaa, ja sitä kunnioitetaan - jos junia nyt voi kunnioittaa - paljon. Tuo kyseinen puisto olikin sitten keskittynyt aika paljon tähän juttuun, vaikka se olikin siis lapsille ja lapsenmielisille suunnattu. Siellä oli massiivinen leikkipuisto, jossa minäkin sitten innoissani peuhasin kahden nelivuotiaan seurassa! Leikkipuiston vieressä oli mahdollisuus päästä juna-ajelulle. Ei mille tahansa juna-ajelulle, vaan miniatyyrijuna-ajelulle. Junat oli siis noin puolen metrin korkuisia, joiden päälle sitten istahdettiin ja lähdettiin köröttelemään kävelyvauhtia. Matka kesti noin vartin, mentiin välillä tunnelista ja välillä pienen lammen yli ja sitä rataa - heh get it? "rataa"... haha. Oli mun mielestä aivan älyttömän suloinen juttu toi! Ja ne junat oli ihan siis pienoismalleja oikeista junista, että oli ihan historiallinenkin merkitys niillä.


Meidän perheen lisäksi messissä oli tuttavaperhe, johon kuuluu vanhempien lisäksi Connorin ikäinen Jake, ja 10-kuinen Alex. Perhe on tosi mukava, ja ne mukulat on uskomattoman sulosia! :)









Pian taas postausta! Mulla onkin koko ensi viikko lomaa koulusta, niin ehdin varmaan paremmin kirjotteleen viikolla!

Pus, Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti