lauantai 8. maaliskuuta 2014

West Park Village

Heissan!
Nyt on mullakin sitten lomaa koulusta! Hiihtoloman korvikkeena on spring break, koska täällä ei nyt kovin hurjasti hiihtämään pääse haha! Eli nyt viikko koulusta lomaa, ja sitten reilun viikon päästä taas nenä kiinni kirjaan ja koulureppu selkään. 
Tänään lauantaina mulla ei sen kummemmin mitään suunnitelmia ollut, joten päätin hyväksikäyttää ihanaa ilmaa ja nappasin kamerani mukaan ja lähdin ulos. Tossa noin vartin kävelymatkan päässä on sellainen todella suloinen pikku ostoskatu, jonne sitten päätin suunata kamerani kanssa. Paikka on nimeltään West Par Village, ja siellä on tietysti Starbucks, pari ravitolaa, pari kivaa pikku putiikkia ( ihania on, mutta aivan liian kalliita mun budjetille...), ja kuntosalia ja vaikka mitä. Ei siinä sinänsä mitään erikoista ole, mutta se on vaan mun mielestä aivan uskomattoman kauniin  näköinen paikka! Tulee vähän mieleen sellainen joku todella pienen ja vanhan kaupungin keskusta! Menin sinne sitten kuvaileen ja lukeen kirjaa, mikäpä sen mukavampi tapa viettää lauantaita! 














Sellanen lauantaipäivä! Täällä on ihanat kesäilmat ja huomenna sitten suunnitelmissa taas huvipuistoreissu noiden muiden vaihtareitten kanssa:) 

Hauskat lauantait!
Roosa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti