sunnuntai 27. lokakuuta 2013

eläinmaailman uumenissa

Hauskaa sunnuntaita!
Tänään vietettiin perheen kesken mukava päivä eläintarhassa! Mulla on joku hassu fiksaatio eläintarhoja kohtaan, sillä joka kerta kun käyn eläintarhassa, muutun siksi innostuneeksi pikkulapseksi joka juoksee täpinöissään ympäri eläintarhaa. Rakastan kattella eläimiä, ja niiden ei tarvi edes olla mitään erikoisia tai harvinaisia, vaan ihan "normaalit" eläimet kelpaa meikäläiselle. Mutta tänään siis suunnattiin eläintarhaan, ja ihan koko mestaa ei ehditty kiertään, mutta mennään kuulemma vähintään kerran uudelleen sinne sitten.




Siellä oli kaikenmaailman ylimääräisiä härpäkkeitä, joihin työnnettiin dollarin seteli ja sitten saatiin erikoisia kokemuksia dollarin edestä. (huomaa sarkasmi). Päätettiin sitten kokeilla tollasta masiinaa, johon menet sisälle, laitat oven kiinni, ja tunnet, miltä hurrikaani tuntuisi. Käytännössä se oli siis koppi jossa tuulee kovasti. Mutta olihan se ihan kiva kokemus, se tuuli oli kyllä todella kova!


Seuraavassa kuvassa hieman todisteaineistoa: Uskalsin koskea rauskuun! Niitä sai myös ruokkia, mutta olin liian nössö työntämään käteni sen alle, mutta uskalsin sentään silittää! Se tuntu vähän niinkuin nahkakengän päälle olisi laitettu vettä... Ei ollut ollenkaan limainen, niinkuin luulin. Kokemus sekin!



Jenkkien halloweenhössötys näkyi eläintarhassakin. Akvaarioihin oli laitettu erilaisia halloweenkoristeita, joka paikassa jotenkin näki sen innostuksen halloweenia kohtaan. Ensi viikon halloweenpostausta odotellessa :)



Sitten lisää todisteaineistoa: Kirahvin ruokkiminen. Se ei ollut pelottavaa, mutta se sen kieli! Se on valtava! Yäk!














Taas annettiin kuvien puhua puolestaan. Mutta oli tosi kiva päivä, nyt suuntaan sunnuntai-illan grillijuhliin ystäväperheen luo.


XoXo - roosa

2 kommenttia:

  1. Ei vitsi toi kirahvi on ääliön näkönen! :DDD Ja vooi Connor näyttää tykkäävän susta! Onks teistä tullu jo ihan sisarukset? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha se oli aika uuno :D mut siiis joo on! se on nyt jo ihan mun bro!!!!!! ♥

      Poista