torstai 3. lokakuuta 2013

lämmin kävely ilta-auringossa

Täällä taas!
Eilen käytiin mukavalla kävelyllä illalla Connorin, eli mun host-veljen, ja Janan, eli host-äidin kanssa. Päivät alkaa pikkuhiljaa viileneen kohti talvea, kylmästä ei kyllä tietoakaan. Täällä kyllä oon jo vähän ehtinyt tottuun siihen yli 30 asteen lämpöön, joten välillä tuntuu jopa kylmältä nuo viilenevät illat. Talvella kuitenkin on ihan lämmin, eli kesävaatteilla pärjään kyllä silloinkin. :)


Täällä jokainen katu on saman näköinen. Enkä liioittele yhtään. Jokainen katu näyttää tasan tuolta kuin ylhäällä olevassa kuvassa. Talot kauniita, palmuja, kaikilla samantyyliset postilaatikot ja vaikka mitä. Kaunista on, mutta oon melkein varma että helposti eksyy, kun jokainen kadunkulma näyttää aivan samanlaiselta kuin se edellinenkin!






Oli ihanan rauhallista! Nähtiin naapureita, otin kuvia, juteltiin mukavia ja oli vain rauhallista. Oli lämmin, mutta ei kuitenkaan kuuma, joten ei tullut sillä tavalla "liian" lämmin ollenkaan. Tää asuinalue on jotenkin tosi rauhallinen muutenkin.Täällä on paljon pieniä lampia, jotka on tehty kauniin näköisiksi. Ympäristöstä pidetään tosi hyvää huolta, ainakin meidän asuinalueella, en sitten muista tiedä... Tulee vähän mieleen Täydellisten Naisten asuinympäristö!

Rousipousi

2 kommenttia:

  1. Onko se LIIANKIN siisti eli onko siellä mitään persoonallista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki on aika samanlaista... eli ei kyl hirveesti ihmisten persoonallisuus näy pihoissa....

      Poista