sunnuntai 6. lokakuuta 2013

St. Augustine & Orlando

Eilen oli tosi kiva päivä!
Perjantaina menin yhdelle toiselle vaihtarille, ranskalaiselle Léalle, yöksi ja lauantaiaamuna auto starttasi kohti St. Augustinea. St. Augustine on siis USA:n  vanhin jatkuvasti asutettu kaupunki, joka perustettiin vuonna 1565. Oli todella kodikas ja leppeä mesta! Ei suurkaupungin hälinää, vaan rauhallinen ja söpö vanha kaupunki! 






Tykkään tosi paljon aina vahoista kaupungeista.  Ne on jotenkin tosi kodikkaita ja rauhallisia! Ihana asuinympäristö varmasti! Tuolla oli sellanen kiva kävelykatu, jossa oli tosi vanhoja ne rakennukset. En osaa nyt aikakautta sanoa, mutta vanhoja kuitenkin! Kävelykadulla oli paljon espanjalaisia ravintoloita, paljon turistikauppoja ja tavernoja. Vaatekaupat oli vähän erikoisia, että tuonne ei kyllä vaatteita mennä shoppaileen, mutta kahvilat ja ravintolat sen sijaan näytti aivan uskomattoman ihanilta.




Sitten mentiin katsomaan läheistä linnaketta, vai miksikä tota nyt pitäisi kutsua. Tämänhetkisen government shutdownin takia tonne ei päässyt sisälle, mutta nähtiimpä ainakin ulkoapäin.





Sitten auto starttasi alligaattoreita kohti! En oo täällä vielä yhtäkään luonnossa nähnyt, thank god, mutta alligator farmilla näin varmasti sata niitä. Enkä edes liioittele. Osa oli pieniä ja suloisia, osa valtavan kokoisia hirviöitä!!







Alligaattoreiden jälkeen  lähdettiin sitten Orlandoon outlet-kauppakeskukseen. Siellä oli siis merkkivaatteita halvemmalla, koska ne oli joko "so last season" tai erien viimeisiä. Ostin yhden neuleen ja taas Vansit, mutta en sitten muuta. No suklaata. Mutta en muuta. Kauppakeskus oli tosi kiva, se oli ulkona, että vain kaupat oli sisätiloissa. Se oli muuten valtava! Ja musta ainakin tuntu, että kaikki oli tosiaan halvempaa. Munkin Vansit oli alle $40, mikä tuntuu musta aika halvalta?
Mutta tollanen päivä oli eilen! En oikein osaa selittää tätä, mutta eilinen päivä tuntui ihanalta turistipäivältä. Toki oon turisti joka tapauksessa, mutta muuten elämä täällä tuntuu jo aika tavalliselta, mutta eilinen päivä tuntui siltä kuin olisin lomareissulla! Oli tosi kivaa, Léa ja sen hostperhe on tosi ihania! Oli huikee päivä! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti