maanantai 7. lokakuuta 2013

lazyday :)

Hahaa! Jo toinen postaus tänään! Mä oon liekeissä!
Tänään ei tullut paljoa läksyjä, joten päätin viettää todella laiskan päivän. Siis laiskan. En oo tehnyt mitään koulun jälkeen. Avasin koneen, keitin kahvia ja tein banaani-maapähkinävoileivän ja aloitin löhöilyn. Tänään on ollut vähän sateinen päivä, mutta ulkona on silti todella lämmin. Ulos ei kuitenkaan huvita mennä, koska tunnin välein sataa...
Meillä on sisällä tosi kovalla ilmastointi, joten sisällä pidän usein pitkiä vaatteita päällä. Pitkät vaatteet sopii hyvin löhöilyyn! Ostin viikonloppuna ihanan uuden neuleen, jonka vetäsin heti kotiin tultuani päälle ja laitoin laiskuusmoden täysille!



Mulla on viimeaikoina ollut luottomeikkinä The Body Shopin All-in-one face base -puuteri, jota käytin meikkivoiteen sijaan, ja koin että se oli oikeasti aivan sairaan hyvä! Nyt se kuitenkin loppui, joten päätin kokeilla jotain uutta samantyylistä puuteria. Pitkään googlettelin, ja päädyn M.A.C. cosmetics:in Studio fix:iin. Tänään ekaa kertaa laitoin tota, ja ainakin tuntuu hyvältä. Ihan yhtä hyvin ei pysy, verrattuna body shopin tuotteeseen, mutta voihan meikkiä aina lisäillä päivän mittaan!




Ja taas, heippa! RoOsA. :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti