maanantai 2. syyskuuta 2013

viisi päivää aikaa

Heissan taas! 
Nyt se todennäköinen lähtöpäiväkin on sitten selvillä. Ensi lauantain! Kentällä pitäisi olla aamulla kello 05:45. Mennään porkukoiden kanssa varmaan hotelliin yöksi, koska muuten auto starttais kotipihasta kello 02:45... Way too early.
Tänään aloin jo vähän pakkaileen ja kunnolla miettiin tavaroita mukaan. Vielä pitää käydä ostamassa muuntajat kännykän ja tietokoneen latureita varten, shampoot ja hoitoaineet, ja ehkä jotain pientä vielä... Että ei tässä helpolla selvitäkään...

 Nyt tää koko juttu alkaa tuntuun todella ajankohtaiselta. Oon samaan aikaan tosi ilonen, hämmentynyt ja jopa kauhuissani. Kohta se oikeesti tapahtuu! Kohta oon toisella puolella maailmaa elämässä ehkä parhaimpia aikoja koko elämässäni. Tää on jotain niin suurta, ettei sitä voi ulkopuolinen tajutakaan. 

Kuva kertoo kaiken. Järkyttynyt ilme. Kuvan oli kyllä tarkoitus olla vakuuttava, mutta tosta tuli enemmänkin hupaisa.. :)

Dude,don´t kill my vibe.











1 kommentti:

  1. Ihana lukee sun lähtövalmisteluja. :) Nyt jos ehdit lähtee niin etten huomaa täältä tai facesta niin Hyvää Matkaa ja nauti! Toivottavasti "kotiudut" pian sinne jottei ole kovaa ikävää kokoajan. Oon varma että pärjäät hienosti! :)

    VastaaPoista